'Fridays for Future' diu que l'educació escolar és clau per lluitar contra el canvi climàtic

Concentració dels joves de Fridays For Future davant la Casa de la Vall.
Concentració dels joves de Fridays For Future davant la Casa de la Vall.
Els joves del moviment 'Fridays for Future Andorra' s'han concentrat aquest divendres davant del Consell General i han anunciat que es volen reunir amb els ministres de Medi Ambient i Educació, Sílvia Calvó i Ester Vilarrubla. Aquest darrer ministeri té la possibilitat de rebaixar l'impacte climàtic mitjançant l'educació a les escoles per tal d'actuar en el futur i efectuar a terme accions concretes.

Una trentena de joves del moviment 'Fridays for Future Andorra' s'han concentrat, malgrat la pluja, davant del Consell General per anunciar que es volen reunir amb els ministres de Medi Ambient i Educació, Sílvia Calvó i Ester Vilarrubla respectivament.

Aquest darrer ministeri, segons Mateu Bracque, un dels promotors de la iniciativa  té la possibilitat de rebaixar l'impacte climàtic mitjançant l'educació a les escoles per tal d'actuar en el futur i dur a terme accions concretesEn opinió de Bracque "actualment es fan quatre tallers però no n'hi ha prou".

Bracque ha recordat que demanaran al nou Govern que declari l'estat d'emergència climàtica, tal com ja han fet el Regne Unit, Irlanda i Catalunya.  Tot que la declaració de l'estat d'emergència climàtica "és un acte simbòlic", els joves esperen que després hi hagi accions concretes.

 

Comentaris

Trending