‘Fridays for Future Andorra’ retira més de dos-cents quilos de brossa de la Comella

Una vintena d’integrants i simpatitzants del moviment ecologista juvenil internacional duen a terme una acció de sensibilització i neteja a l’entorn del berenador d’Andorra la Vella

-
-
Una vintena d’integrants i col·laboradors de ‘Fridays for Future (FFF) Andorra’ han retirat dels entorns, especialment boscosos, del berenador de la Comella, més de dos-cents quilos de brossa. Durant quatre hores els joves simpatitzants del moviment ecologista juvenil han estat recollint tota mena d’objectes i residus en la primera acció de sensibilització i neteja que duen a terme sobre el terreny.

Els joves de FFF Andorra han acabat recollint 28 quilos d’envasos, més de 21 de vidre, 52 quilos de ferralla, 49 quilos de rebuig… també han recollit 12 quilos d’amiants, una roda i diverses peces o restes d’automòbils abandonats fins a fer un pes de més de 13 quilos més. Han arreplegat claus fins a fer-ne gairebé 20 quilos o mig quilo de burilles. Material de fusta (8 quilos), alumini (2,5), paper i cartró (9) o tres litres d’oli també han acabat eliminant-se de la zona.

Un dels promotors de la iniciativa i impulsor del moviment juvenil al Principat, Mateu Bracque, ha afirmat després de la jornada de neteja que “veiem que realment tenim un problema molt gran de concienciació ciutadana, veiem que la gent no té respecte dels espais públics”. I han demanat “als privats i a les institucions públiques que es tingui respecte de la cosa més valuosa que tenim, és a dir, el nostre planeta”.

Comentaris

Trending