Lluís Alsina pren possessió de la presidència d’Andorran Banking

Xavier Cornella, ocuparà el càrrec de vicepresident d'acord amb el que es va decidir a l'assemblea general ordinària de l'entitat

Comentaris

Lluís Alsina.
Lluís Alsina.

El conseller-director general de MoraBanc Grup SA, Lluís Alsina, ha estat escollit nou president d'Andorran Banking en l'assemblea general ordinària, segons informa l'entitat en un comunicat. El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ocuparà el càrrec de vicepresident de l'associació de bancs andorrans d'acord amb el que es va decidir a l'assemblea general ordinària de l'entitat.
 

Els càrrecs de la presidència d’Andorran Banking són rotatius i es renoven anualment segons el què està establert als estatuts de l’entitat. Fundada l'any 1960, Andorran Banking agrupa les entitats bancàries d'Andorra, representa els seus interessos, vetlla pel compliment de les bones pràctiques bancàries i impulsa iniciatives orientades a la millora dels estàndards tècnics del sector.

El nou president, Lluís Alsina va ser nomenat conseller director general l’abril del 2021 després de set anys a MoraBanc, on es va incorporar com a director d’estratègia el 2014 per liderar la transformació digital i el pla estratègic de transformació i creixement de l’entitat. El 2018 va ser nomenat director general per liderar el segon pla estratègic, que al 2020 va permetre assolir el quart any consecutiu de creixement dels beneficis.

Actualment és membre de la comissió delegada, dels consells d’administració de les filials Boreal Capital Management a Miami i Zuric, i membre i president del consell d’administració de Mora Wealth Management España AV, SAU. Abans d’incorporar-se a MoraBanc, Lluís Alsina va iniciar la seva etapa professional en el món de la consultoria a Arthur Andersen Business Consulting.

Comentaris (6)

Trending