La Guàrdia Civil intervé prop de 21.000 euros a la duana de Farga de Moles

Els volia entrar a Espanya sense declarar un brasiler resident a Portugal que viatjava amb tres persones més amb un Mercedes

Comentaris

Els diners comissats.
Els diners comissats. GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil ha comissat aquest dijous 20.640 euros després de detectar que un ciutadà brasiler intentava introduir des d’Andorra cap a Espanya quan va ser interceptat a la duana de Farga de Moles. Els agents van aplicar el procediment habitual en aquests casos. Així doncs, se  li va obrir una acta per infracció de la normativa sobre blanqueig de capitals a la vegada que únicament se’l va deixar continuar amb el mínim de supervivència, és a dir, mil euros.

Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de vuit de la tarda. Els agents van deturar un Mercedes de matrícula portuguesa que volia travessar les instal·lacions duaneres. Ho feia pel carril verd, és a dir, el que han d’agafar aquelles persones que asseguren no tenir res a declarar. Al seu interior hi viatjaven quatre persones.

La Guàrdia Civil els va aturar. Els va demanar si portaven diners en efectiu. Un d’ells va indicar que duia 2.000 euros a una motxilla. Vista aquesta situació, es va procedir a una verificació fiscal més exhaustiva de tots quatre i ja dins el vehicle es van localitzar a l’interior de diversos moneders, fins a 21.640 euros.

El conductor va reconèixer que els diners eren seus. Es tracta d’un home de nacionalitat brasilera, però resident a Portugal, de 29 anys. Per això, la Guàrdia Civil va aixecar una acta per la comissió d’una infracció de la normativa sobre blanqueig de capitals. Gran part de l’efectiu va quedar a disposició de la comissió per la prevenció del blanqueig de capitals i infraccions monetàries. L’home només va poder continuar el viatge amb mil euros, en concepte de mínim de supervivència.

Comentaris (2)

Trending