Creand Wealth Management formalitza la compra de GBS Finanzas Investcapital

Es tracta d'un negoci d’assessorament a alts patrimonis i Family Office i l'operació ja ha rebut l’aprovació dels organismes reguladors

Comentaris

El conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president del consell d'administració, Antoni Pintat.
El conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president del consell d'administració, Antoni Pintat. CRÈDIT ANDORRÀ

Creand Wealth Management (Banco Alcalá, S.A.), entitat de banca privada del Grup Crèdit Andorrà, ha formalitzat la compra de GBS Finanzas Investcapital A.V., l'agència de valors de GBS Finance especialitzada en assessorament a clients d'alts patrimonis i Family Office, després d'haver obtingut l'aprovació dels organismes reguladors corresponents.

Un cop culminada l'operació, Creand Wealth Management integrarà progressivament el negoci de GBS Finanzas Investcapital A.V. en una nova àrea de Family Office que crearà el banc, amb l'objectiu de continuar donant un servei integral als clients, proper i alineat amb les seves necessitats i els seus interessos. L'equip d'aquesta nova àrea estarà liderat per Santiago Hagerman, soci fundador i conseller delegat de GBS Finanzas Investcapital A.V., amb gairebé tres dècades d'experiència en l'àmbit de la banca privada i la gestió d'actius.

Creand Wealth Management té una filosofia i uns valors molt similars als de GBS Finanzas Investcapital A.V., pionera a Espanya a oferir un model de negoci basat en l'assessorament patrimonial transparent i global, totalment centrat en el client, i amb una arquitectura oberta i independent.

Aquesta operació s'emmarca en l'estratègia del Grup Crèdit Andorrà de consolidació i creixement orgànic i inorgànic a Espanya, i de creació d'aliances estratègiques amb entitats de referència per ampliar l'oferta de valor al client.

El conseller executiu i director general del Grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha explicat que "el pla estratègic del Grup se centra a fer créixer el negoci a Espanya i a la resta de places on som presents, focalitzant-nos a obtenir acords amb entitats de referència que ens ajudin a continuar consolidant el nostre model de banca privada i gestió d'actius i prioritzant l'oferta del millor servei als nostres clients".

El president de Creand Wealth Management (Banco Alcalá, S.A.), Diego Fernández de Henestrosa Argüelles, i el conseller director general, Marcos Ojeda, han explicat que "el model d'assessorament personalitzat i arquitectura oberta de GBS Finanzas Investcapital A.V. encaixa perfectament amb el nostre, la qual cosa ens permetrà continuar oferint una orientació de servei totalment centrada en el client i en satisfer les seves necessitats particulars".

Per la seva banda, el president de GBS Finanzas Investcapital A.V., Juan Antonio Samaranch, i el conseller delegat, Santiago Hagerman, han destacat que "l'operació ens permetrà obtenir unes economies d'escala més grans i donar un millor servei als nostres clients, en un sector que actualment està immers en un procés creixent de consolidació".

Després del creixement orgànic experimentat el 2021 i amb la integració de GBS Finanzas Investcapital A.V., Creand Wealth Management compta amb un volum sota gestió d'uns 3.200 milions d'euros. Aquesta xifra permet a l'entitat, que té centres a Madrid, Barcelona i València, consolidar-se com un dels principals actors en l'àmbit de la banca privada i la gestió de patrimonis a Espanya, amb un model de negoci consolidat i una solvència i una liquiditat elevades.

Etiquetes

Comentaris

Trending