Les altes temperatures obliguen Pal Arinsal a avançar a aquest diumenge el final de temporada

El domini admet que s’ha malmès molt la qualitat de la neu, fet que no permet “garantir una bona experiència per als clients” mentre que la resta d’estacions del país mantenen per ara la data prevista tot “esperant nevades els propers dies”

Comentaris

L'estació de Pal Arinsal tanca aquest diumenge.
L'estació de Pal Arinsal tanca aquest diumenge. PAL ARINSAL

Pal Arinsal tanca aquest diumenge la temporada. L’estació massanenca ha decidit avançar la finalització de la campanya d’hivern a conseqüència de les males condicions de la neu. Les elevades temperatures, per sobre de la mitjana, viscudes els darrers dies han perjudicat molt les pistes i s’ha optat per prendre la decisió. La resta de dominis de Grandvalira mantenen, per ara, les dates previstes.

A través de les xarxes socials, Pal Arinsal ha donat a conèixer la mesura. “Les altes temperatures viscudes als Pirineus els darrers dies ha malmès les condicions de la neu de forma que ha acabat afectant l’estat de les pistes”, comentant. Tant que “no garanteixen en aquest moment una bona experiència per als clients”. Així, aquest diumenge serà el darrer de la temporada al domini massanenc.

D’aquesta forma, l’estació perd la darrera gran cita de la campanya d’hivern: la Setmana Santa. Caldrà veure com afecta això als resultats finals de la temporada.

Des de Grandvalira Resorts, però, s’ha volgut remarcar que les altres dues estacions del país: Grandvalira i Ordino Arcalís continuaran obertes. S’admet, però, que s’està “a l’espera de les nevades que han previst els serveis meteorològics per als propers dies”. De moment, l’estació ordinenca manté el 65% de pistes obertes amb gruixos d’entre 40 i 80 centímetres mentre que a la vall d’Orient hi ha prop de 100 quilòmetres esquiables disponibles.

Comentaris (7)

Trending