Vuit atletes representaran Andorra als mundials d’'Skyrunning' d’Itàlia

La delegació andorrana estarà formada per sis homes i dues dones que participaran en les proves de Vertical Race, SkyUltra i SkyRace.

Comentaris

Alguns dels atletes andorrans que participaran en el mundial de curses de muntanya.
Alguns dels atletes andorrans que participaran en el mundial de curses de muntanya.

Un total de vuit corredors de la FAM, sis homes i dues noves, seran els encarregats de representar Andorra en els mundials de curses de muntanya que se celebraran del 9 a l'11 de setembre a Itàlia. Una competició que constarà de tres proves de diferents distàncies i desnivell.

Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández, Sintu Vives, Lluis Sanvicente, Nicolas Vivanco, Ariadna Fenés i Magalí Salomon han estat els vuit atletes seleccionats per l’entrenador nacional, Fabrizio Gravina, per representar Andorra en les tres proves dels Skyrunning World Championship 2022. Una cita que es disputarà a Val Bognanco, Itàlia, del 9 al 11 de setembre.

El campionat posarà a prova els corredors en tres disciplines disponibles. Divendres 9 de setembre tindrà lloc la Vertical Race amb 3,8 kilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. L’endemà, serà el torn de la cursa més llarga, la SkyUltra, amb 56 kilòmetres i 3.700 metres de desnivell positiu. Tancarà els mundials la SkyRace amb 31 kilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu.

Està previst, segons ha informat la Federació Andorrana de Muntanyisme, que la Vertical Race la disputin Casal, Soldevila, Fenés i Salomon, mentre que, en la més llarga, prendrà part Sanvicente i Vives i a la de 31 kilòmetres Casal, Soldevila, Fenés, Fernández i Vivanco.

Etiquetes

Comentaris

Trending