VPC presenta tres fixatges i un pressupost de 200.000 euros per pujar a Federal 3

El club, amb un equip tècnic professionalitzat, disputarà amistosos contra el Capvernoise, aquest dissabte, el Saverdun i l'FC Barcelona

Comentaris

El VPC ha presentat aquest dimecres els nous fitxatges.
El VPC ha presentat aquest dimecres els nous fitxatges. BRU NOYA

El VPC Andorra afronta la temporada 2021-22 amb l'objectiu de l'ascens a Federal 3. El club té un equip tècnic professionalitzat i ha incorporats tres jugadors: Cristian Abarca, Matías Barrera i Pedro Alvarado. Els dos primers han jugat a la divisió d'honor B espanyola mentre que Alvarado ha estat al Niort francès de Federal 1. El pressupost per aquesta temporada és de 200.000 euros i hi haurà més patrocinadors.

El club ha tancat tres amistosos de pretemporada. El primer d'ells aquest mateix dissabte a Prada de Moles contra el Capvernoise d'Occitània. El dia 27 el rival serà el Saverdun, de Federal 3 a l'Estadi Nacional, i l'11 de setembre, l'FC Barcelona. El primer partit de lliga serà el 18 a camp contrari contra el Toulouse Lalande Aucanville. L'equip sènior i la base jugarà tots els partits de la temporada a l'Estadi Nacional.

Per completar la plantilla pujaran sis o set jugadors del júnior i torna Pep Arasanz. Els nous fitxatges han coincidit en assenyalar la bona rebuda que han tingut i el fet de trobar-se amb un club molt familiar. Fa dues setmanes es van iniciar els entrenaments amb Jean Arnaudin com a nou responsable tècnic i una quarantena de jugadors, de moment sense cap reforç arribat del Pamiers.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending