Victòria tricolor en el derbi amistós davant l’Inter d’Escaldes

Casadesús i Iker han sentenciat un duel que permet sumar a l’FC Andorra el quart triomf de la pretemporada mentre que als d’Adolfo Baines els serveix de cara al seu debut a la Lliga Europa

Un instant del partit entre Andorra i Inter.
Un instant del partit entre Andorra i Inter. FC Andorra

L’FC Andorra s’ha retrobat amb la victòria en la pretemporada tot just 24 hores després de conèixer la seva primera derrota. Els tricolors han superat per 2-0 el campió de la Lliga Multisegur i la Copa Constitució, l’Inter d’Escaldes, i mantenen la bona dinàmica de preparació de cara al començament de la lliga a Segona B, previst per mitjans d’octubre. Casadesús i Iker han estat els autors dels gols.

El duel s’ha disputat a Prada de Moles. Ha estat a porta tancada, per mantenir les mesures de prevenció davant el coronavirus. De públic, però, hi ha hagut. Han estat uns quants els aficionats que, des de l’avinguda Joan Martí i el pont de les Riberaygues han pogut seguir un partit que ha permès els dos equips avançar en els seus respectius objectius de preparació. Els tricolors pensant ja en la lliga. Els escaldencs, en la seva participació en les eliminatòries prèvies de la Lliga Europa.

L’amistós s’ha decidit gràcies a cada temps. En el primer, els tricolors han començat forts, amb dues ocasions de David Martín i una de Carlos Martínez en tot just un quart d’hora. L’Inter ha aconseguit a poc a poc igualar el duel, però poc després de la mitja hora ha arribat el primer gol. Una bona acció de Pau Martínez ha estat culminada per Víctor Casadesús. Amb l’avantatge per l’Andorra s’ha arribat al descans.

Al segon temps, l’Andorra ha continuat tenint les millors opcions. Casadesús, Ballarín i Iker han tingut a prop el segon però no han acabat d’estar del tot encertats. Al 85’, Pastor ha vist com se li anul·lava per fora de joc un gol, però ha estat l’avís del que arribaria poc després. Un xut d’Iker ha significat, ara sí, el segon, i ha sentenciat el derbi.

Es tracta de la quarta victòria de l’FC Andorra en la pretemporada, després que, dissabte, contra el Sabadell, conegués la primera derrota. L’equip tricolor continuarà ara treballant amb la previsió de disputar més amistosos. Pel que fa a l’Inter, dijous vinent debutarà a la Lliga Europa, a la qual arriba després de perdre l’eliminatòria preliminar de la Champions. El seu rival serà el Dundalk irlandès.