Vicky Jiménez, una piconadora en el seu debut a l’US Open Júnior

L’andorrana escombra de la pista en dos sets (6-1 i 6-0) la nord-americana Theadora Rabman i ja espera rival a vuitens de final

Comentaris

Vicky Jiménez, durant un dels seus serveis.
Vicky Jiménez, durant un dels seus serveis. J.J.

Debut gairebé impecable de Vicky Jiménez a l’US Open júnior. La tennista andorrana només ha cedit un joc en el primer partit que disputa al torneig nord-americà. Així, s’ha imposat per dos sets a zero (6-1 i 6-0) a la jugadora local Theadora Rabman, a la qual no ha donat cap opció en el partit.

Jiménez arriba a Nova York com a número 1 del rànquing mundial júnior. Aquest mèrit, que ja li ha permès entrar directament en segona ronda. I ho ha fet com una piconadora. L’andorrana no ha tingut pietat de la seva rival.

De fet, en tot el partit, només ha perdut un joc. Ha estat en el primer set, que l’andorrana s’ha emportat amb claredat per 6-1. Per si hi havia algun dubte de la clara superioritat de Jiménez, la segona màniga encara ha finalitzat amb un marcador més contundent: 6-0.

Per tant, la tennista del Principat ja es troba a vuitens de final del quadre individual. Ara, espera rival. Sortirà del duel que aquest vespre han de disputar la bielorussa Jana Kolodynska, número 972 del rànquing de la WTA i la peruana Dana Guzmán.

Jiménez també disputarà el quadre de dobles de la versió junior del ‘grand slam’ de Nova York. Ho farà fent parella amb l’espanyola Ane Mintegi del Olmo. En aquest cas, entren a setzens de final i estan esperant rivals, que sortiran de l’enfrontament entre les americanes Clervie Ngounoue i Charlotte Owensby i el duet format per l’eslovaca Bianca Behulova i la russa Alina Shcherbinnina.

Comentaris

Trending