Vicky Jiménez comença amb bon peu la defensa del títol al Mundial Juvenil del Yucatán

La tennista andorrana, actual campiona del prestigiós torneig de joves promeses, ha superat amb comoditat la nord-americana Sonya Macavei per 6-3 i 6-1

Vicky Jiménez defensa el títol al Yucatán.
Vicky Jiménez defensa el títol al Yucatán. MUNDIAL YUCATÁN

L’any 2019, Vicky Jiménez va començar a brillar a nivell internacional al Mundial Juvenil del Yucatán. Ara, la tennista andorrana, dos anys després, la tennista andorrana ha tornat al torneig mexicà amb l’objectiu de revalidar el títol -l’edició prevista pel 2020 es va suspendre per culpa de la pandèmia-. En el seu debut, ha superat ronda en derrotar la nord-americana Sonya Macavei en dos sets (6-3 i 6-1).

Jiménez continua, doncs, el seu dolç final d’any, després de sumar el primer torneig professional al Brasil (Aparecida de Goainia) i d’assolir les semifinals de l’Open de Montevideo. Als seus setze anys torna a competir en un escenari que li porta molt bons records amb l’objectiu, evidentment, de retenir la corona.

El comú l’ha començat amb pas ferm. Així, ha superat la seva primera rival, la nord-americana Sonya Macavei, de 17 anys, en dos sets. Ha estat un triomf amb autoritat, ja que en cap moment opcions a la seva contrincant. Ara, en vuitens de final, l’espera la també tennista dels Estats Units Liv Hovde, número 62 del rànquing júnior de la Federació Internacional de Tennis (ITF).

Jiménez també participa al Yucatán en el quadre de dobles. Ho fa fent parella amb Mathilde Ngijo. En primera ronda, van superar Daniella Ben-Abraham i Mia Slama (Estats Units) per 6-4 i 6-2. En segona els esperen les caps de sèrie del quadre, les germanes Fruhvirtova.

Comentaris

Trending