Vicky Jiménez cau a quarts del torneig de les Franqueses del Vallès

L’andorrana ha començat amb força el partit contra la russa Erika Andreeva i s’ha imposat al primer set per 3-6, però ha perdut el segon al ‘tie break’ (7-6) i s’ha ensorrat al definitiu (6-0)

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez.

Vicky Jiménez ha caigut eliminada als quarts de final del torneig W100 de les Franqueses del Vallès. En el duel per accedir a semis, l’andorrana ha perdut en tres sets davant la russa Erika Andreeva (3-6, 7-6 i 6-0). La tennista del Principat s’ha emportat la primera màniga, però ha perdut la segona al ‘tie break’ i s’ha ensorrat a la tercera i definitiva.

Davant la número 129 del rànquing WTA, Jiménez ha començat fort. Amb fins a tres trencaments de servei, s’ha endut el primer set per 3-6. Semblava, doncs, que les semifinals no eren pas una utopia. Tot, però, s’ha complicat a la segona màniga.

Aquest ha estat força igualat. L’andorrana ha aconseguit trencar el servei de la seva rival en el cinquè set, però tres més tard, Andreeva s’ha refet. Així, s’ha arribat al ‘tie break’. I aquí la russa ha estat molt més encertada sota pressió. Se l’ha adjudicat per 7-2.

En la tercera i definitiva màniga, Jiménez s’ha ensorrat. La russa ha dominat de forma clara i s’ha imposat amb força claredat: un contundent 6-0 que ha deixat l’andorrana fora del torneig.

Comentaris

Trending