Verdú i Esteve s'estrenen aquest dimecres a la Copa d'Europa d'esquí alpí

Serà a l'estació de Gurgl, a Àustria amb dos dies de competició i tornaran després de superar les seves lesions

Joan Verdú en acció en una prova de la temporada passada.
Joan Verdú en acció en una prova de la temporada passada. FAE

Primer es va anul·lar Zinal, després Arosa, però sembla que per fi dimecres tindrà lloc el debut de Joan Verdú i Àxel Esteve és aquí. Serà a Gurgl (Àustria) a la Copa d’Europa de gegant, amb dos dies de competició. Tornaran a córrer després de superar les seves respectives lesions. Molt de treball hi ha al darrera, molts mesos de rehabilitació, recuperació i preparació, per tornar amb totes les ganes del món.
 

“Des de l’operació porto entrenant molt dur físicament, i a dia d’avui estic recuperat i amb moltes ganes de començar la temporada”, ha manifestat Esteve. Per la seva part, Verdú ha comentat al respecte de la tornada a la competició: “Físicament em noto molt en forma, molt fort. El genoll no m’està donant cap mena de problema, ni cap dolor ni se m’ha inflat. Sobre els esquís, el 'feeling' és molt, molt bo. Tinc moltes ganes de començar les carreres i estic molt, molt motivat”. De la mateixa manera, ja mira cap al seu debut l’esquiadora Cande Moreno, que si tot va com és previst correrà a Saint Moritz les dues proves de supergegant de la Copa del Món, els dies 5 i 6 d'aquest mes.

Després, també a Saint Moritz, competirà en dues proves de supergegant, però en aquest cas de Copa d’Europa, els dies 8 i 9. Cande no va poder debutar a Val Gardena, a una FIS, el passat 28 de novembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending