La pluja i el vent fan anul·lar l’esquí escolar i la jornada del Trofeu Borrufa a Arcalís

Les condicions meteorològiques suposaven un risc molt elevat i la direcció de l’estació n’ha decidit el tancament, afectant totes les activitats que s’hi havien de fer

Imatge d'una de les pistes d'Arcalís que acull el Borrufa.
Imatge d'una de les pistes d'Arcalís que acull el Borrufa. ORDINO ARCALÍS

Ni esquí escolar ni Borrufa. Les activitats que s’havien de celebrar aquest dimecres a l’estació d’Ordino-Arcalís han quedat suspeses. La pluja i el fort vent que hi bufa i, per tant, les condicions meteorològiques, que encara podrien empitjorar les properes hores, eleven el risc d’allaus i el perill el general i aquesta circumstància ha portat la direcció del camp de neu a tancar-lo.

D’aquesta manera no es podrà celebrar la jornada d’avui del Trofeu Borrufa -caldrà veure com es resol ara la situació- i també s’han quedat sense esquiar els estudiants que avui, en el marc del programa de l’esquí escolar, havien d’acudir a les instal·lacions d’Arcalís. De fet, en el cas per exemple d’alguns alumnes del Sant Ermengol ho han sabut encara no vint minuts abans d’emprendre el trasllat cap a l’estació. La prova prevista per aquesta tarda al Parador Canaro inclosa en el Borrufa es manté en peu, això sí.

Etiquetes

Comentaris

Trending