Tudó i Ramírez, bronze amb el CN Barcelona en el relleu 4x100 estils a l’absolut espanyol

Tomàs Lomero fa dues millors marques personals en 100 papallona i 100 lliures en la competició celebrada a les Canàries que clou la temporada de natació

L'equip del CN Barcelona.
L'equip del CN Barcelona. FAN

Mònica Ramírez i Nàdia Tudó han aconseguit la medalla de bronze (tercer lloc) en la final del Campionat d’Espanya d’estiu en el relleu 4x100 metres lliures. Totes dues formen part del CN Barcelona. El campionat, que tanca la temporada de natació, s’ha celebrat a Las Palmas de Gran Canària, que també ha acollit el torneig júnior.

La participació andorrana en el Campionat d’Espanya absolut i júnior ha estat dividida en dos grups: els que han nedat defensant els colors de la Federació: Aleix Ferriz i Yann Lecoq; i els que han nedat amb els seus respectius clubs: Bernat Lomero, Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero (CN Lleida) i Mònica Ramírez i Nàdia Tudó (CN Barcelona).

A banda del tercer lloc obtingut per Tudó i Ramírez fent equip amb Mireia Pradell i Victòria Yegres, Tomàs Lomero ha aconseguit dues millors marques personals, en aquest cas en les modalitats de 100 metres papallona i 100 metres lliures.

Etiquetes

Comentaris

Trending