El Trial d'Arinsal exhaureix les inscripcions després d'un any d'inactivitat per la pandèmia

Hi haurà 350 participants entre corredors i seguidors i uns 2.000 espectadors en una competició que també vol reactivar el sector de la restauració del poble

Comentaris

Un pilot afronta una zona en una edició anterior del Trial d'Arinsal.
Un pilot afronta una zona en una edició anterior del Trial d'Arinsal. ARXIU

Després d’un any d’inactivitat, a causa de la pandèmia, el Moto Club Arinsal torna a organitzar els 2 Dies Trial d’Arinsal. Enguany, serà la XIX edició d’aquest
esdeveniment, i tindrà lloc aquest proper cap de setmana. Un any més s’ha arribat al límit de participants establert per l’organització, uns 350 entre corredors i seguidors. Aquests hauran de recórrer cada dia els 44 km d’Inter-zona i les 18 zones.

Com és de costum, el dissabte el dinar serà a les pistes d’esquí de Vallnord Pal-Arinsal, però com a novetat enguany, el diumenge el dinar es farà per tots els restaurants del poble d’Arinsal. Aquesta acció es fa per intentar reactivar el sector de la restauració. A més a més s’espera rebre unes 2.000 persones en total que ajudaran a reactivar el sector de l’hostaleria.

El divendres serà el dia en que arribin els participants que faran les verificacions administratives i guardaran les seves motos al parc tancat. Dissabte al matí a partir de les 7h30 els pilots prendran la sortida des del camió de sortides i se’ls hi dona un total de 10 hores per fer el recorregut. És a dir, es preveu que cap a les 17h30 ja hagin arribat els primers participants. De la mateixa manera que el dissabte, els pilots començaran la jornada de diumenge a les 7h30, i tindran vuit hores per realitzar el recorregut.

Etiquetes

Comentaris

Trending