Treballadors de l'Ultra Trail diuen que és injust acabar amb la prova

Els caps d'àrea i sector defensen en una carta l'organització i asseguren que les crítiques provenen del desconeixement

Un corredor arriba a un cim de l'Ultra Trail entre voluntaris en una edició anterior.
Un corredor arriba a un cim de l'Ultra Trail entre voluntaris en una edició anterior.

Els caps d'àrea i de sector de l'Andorra Ultra Trail Vallnord donen suport als organitzadors de la cursa per mitjà d'una carta. Consideren que és injust tancar la celebració de la prova, i asseguren que les crítiques provenen del desconeixement. Defensen el treball de l'organització i les hores de dedicació.

 

 

En la carta també opinen sobre el polèmic tema del 30% de l'import de les inscripcions que no s'ha tornat als competidors. "Els que us heu sentit robats, teniu les vostres raons i no sabem i potser no sabrem mai si la gestió, les reunions, els percentatges de retorn de les quotes d’inscripció i els acords entre organitzadors i patrocinadors haurien pogut ser millors i més fructífers i perquè no va ser així. Però vist el trist desenllaç, Cims Màgics no anava desencaminat quan argumentava que la seva subsistència podria perillar". 

Subratllen que durant cada edició es duien a terme inversions i en referència als voluntaris afirmen que "tan malament no devien estar quan cada any veien les mateixes cares". Finalment, recorden que "la competició cada any creixia gràcies a la il·lusió de tots i es buscava que fos una prova de referència".

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending