Top10 per Arnau Soldevila i Ariadna Fenés en l’Europeu de Skyrunning

L’equip andorrà de curses de muntanya han participat en la Vertical Race aconseguint una setena plaça en categoria masculina i una vuitena en femenina

Ariadna Fenés en una cursa anterior.
Ariadna Fenés en una cursa anterior.

L’equip nacional de curses de muntanya ha participat en la primera prova dels Campionats d’Europa de Skyrunning que s’estan celebrant a Montenegro. Els sis corredors han participat en la Vertical Race amb bons resultats d’Arnau Soldevila amb una setena plaça i el vuitè lloc d’Ariadna Fenés.

Top10 per a la delegació andorrana en l’Europeu en la Vertical Race que ha comptat amb un traçat de 1.000 metres de desnivell positiu i 3,9 kilòmetres de distància amb un primer tram de 500 metres on els participants podien córrer i una pujada vertical molt exigent amb trams molt tècnics.

El millor resultat ha estat la setena posició d’Arnau Soldevila en categoria masculina. Malgrat les molèsties que encara arrossega, ha completat la prova en un temps de 40’45”. El segon atleta masculí en completar els quasi 4 kilòmetres ha estat Marc Gasa, assolint la 14a plaça general en un temps final de 44’03. Finalment, Marc Casanovas ha finalitzat en 20a posició.

En categoria femenina, la millor andorrana ha estat Ariadna Fenés ha completat la prova en vuitè lloc amb un temps de 47 minuts. Lea Ancion i Magalí Salomon han acabat 21a i 22a posició en uns temps finals de 53’59” i 55’12” respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending