Stefi Troguet vol intentar recuperar el material que té al camp 2 de l'Everest

L’alpinista andorrana assegura que després de tres dies a Katmandú “sembla que m’estic recuperant i la tos gairebé ha desaparegut”, tot i que és conscient que quan torni a estar en alçada podria reaparèixer

Stefi Troguet al camp 2
Stefi Troguet al camp 2

Stefi Troguet sembla que s’està recuperant de la bronquitis i del virus que l’ha afectat aquests darrers dies i que va comportar que fos evacuada fins a Katmandú. Manifesta que la tos gairebé ha desaparegut i els pulmons també. La intenció és tornar demà al camp base i veure si pot arribar al camp 2 per recollir material.

L’alpinista andorrana no perd l’esperança de poder coronar l’Everest, la muntanya més alta del món. Tot i això, a hores d’ara sembla que el somni està complicat de poder-se complir. A través de les xarxes socials, ha posat en relleu que “després de tres dies a Katmandú i visitar l’hospital, sembla que m’estic recuperant”. Assegura que “la tos gairebé ha desaparegut, els pulmons sembla que estan bé i el dolor intens que tenia a les costelles seria produït per la tos”.

Troguet té la intenció de tornar aquest dissabte al camp base. És conscient que “quan estigui en alçada tornarà la tos, però he d’intentar arribar al camp 2 per recollir tot el material que tinc allà”. Afegeix que “espero poder arribar als 6.450 metres”.

L’expedició per continuar el projecte de coronar els 14 vuit mil sense oxigen compta també amb la intenció d’ascendir el Lhotse. Caldrà veure l’estat de salut d’Stefi Troguet per saber la decisió que s’acaba prenent.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending