Stefi Troguet es recupera a Katmandú i no tira la tovallola per pujar l’Everest

L’alpinista andorrana ha hagut de ser evacuada del camp base amb una barreja d’un virus i bronquitis i confia que en dos dies millorar el seu estat de salut i tornar a intentar l’ascens a l’Everest

Stefi Troguet intentant l'ascens a l'Everest
Stefi Troguet intentant l'ascens a l'Everest Stefi Troguet

Stefi Troguet es troba a Katmandú per veure si durant dos dies es pot recuperar de la bronquitis i d’un virus que li han dit els metges. Va haver de fer marxa enrere després d’haver fet nit al camp 3, però ella mateixa manifestava que el cos no li responia i havia tossit sang. Tot i això, no renunciat al somni de coronar el sostre del món.

L’alpinista andorrana ha estat evacuada aquest dimecres del camp base i l’han traslladat a Katmandú d’on es recupera d’una barreja d’un virus i un principi de bronquitis. En sentit exposa que “el més adient era perdre alçada i, per aquest motiu he vingut dues nits per veure si em puc recuperar”.

Troguet havia passat dues nits al camp 2 i una al camp 3 i després d’haver fet la segona rotació d’aclimatació va decidir tornar al camp base i ella mateixa explicava que el seu cos no li responia i que havia tossit sang. De fet, el virus va afectar a més persones que també estaven al camp base.

El somni de coronar l’Everest encara no l’ha descartat i a través d’una piulada en el seu compte de Twitter, posa en relleu que “l’últim que es perd és l’esperança”. Per tant, Stefi Troguet no llença la tovallola i vol ascendir al sostre del món sense oxigen i seguir amb el seu repte d’assolir els 14 vuit mil.

Etiquetes

Comentaris

Trending