‘Sito’ Español i Marc Que, segons en Dues Rodes Motrius al Ral·li Ciutat de Granada

Els dos pilots de l’ACA Esport es van saber refer d’un inici de prova complicat per problemes de visibilitat i van remuntar gràcies a un bon ritme de cursa

El Clio de 'Sito' i Que durant un moment de la prova.
El Clio de 'Sito' i Que durant un moment de la prova. Fotoesport

Els pilots de l’ACA Esport ‘Sito’ Español i Marc Que han pujat al segon graó del podi del Ral·ly Ciutat de Granada, disputat sobre terra. Al volant d’un Clio 5, els corredors andorrans van competir en la categoria de dues rodes motrius (2RM) i van completar un bon paper en la cursa disputada a la localitat de Macarena. Això els permet encapçalar de forma provisional el Trofeu d’Espanya després de cinc proves disputades.

El ral·li, organitzat per l’Automòbil Club Granada 2001, consistia en un total de 387,6 quilòmetres de recorregut, dels quals 89 eren de velocitat. El recorregut es repartia en un total de nou especials.

Español i Que no van completar un bon inici de cursa per culpa dels problemes de visibilitat que van patir. De fet, després de les primeres seccions es trobaven en setzena posició. A partir d’aquí, però, la situació va millorar. En la següent especial ja va aconseguir una segona plaça i va recuperar posicions a la general. De fet, ja es va situar a només 22 segons del líder, Aritz Iriondo. Malgrat els problemes sorgits, es va culminar la prova en aquest esglaó del podi.

“Estem molt contents amb el resultat. He estat molt còmode amb el ritme que hem mantingut durant tota la jornada, entre els més ràpids en totes les especials, menys en la primera a causa de la gran quantitat de pols”, ha explicat Espanyol, que ja pensa en la següent cursa. “Continuarem treballant intensament per a millorar i mantenir un ritme de carrera que és competitiu i és el que hem buscat des de l’inici”, ha apuntat.

La següent cursa serà el ral·li de Madrid, vàlid pel Super Campionat d’Espanya. Es disputarà entre el 8 i el 9 d’octubre.

Etiquetes

Comentaris

Trending