El Sideco Encamp s'acomiada de la Champions contra un rival molt superior

Els encampadans perden per 3-10 contra el Salinas en un partit que ja quedar vist per sentència a la primera part

Un jugador del Sideco intenta escapolir-se del marcatge durant el partit d'aquest dissabte. SIDECO ENCAMP

El Sideco Encamp ha estat derrotat a l'eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions de futbol sala pel Salinas de Bòsnia. Els visitants han estat un rival molt superior que ha arribat al matx més rodat que els encampadans ja que la seva competició no s'ha aturat per la pandèmia de la Covid-19. A la mitja part ja guanyaven per 0-5 i els encampadans només han pogut maquillar una mica el resultat en els últims minuts (3-10).

El Salinas ha obert el marcador ràpidament i ha gaudit de moltes oportunitats. Segurs en defensa i amb les idees molt clares en atac han anat ampliant el marcador sense donar cap opció al Sideco Encamp que trobava la manera de crear perill. Fins i tot ho han intentat amb un porter jugador. Amb el partit decidit a la primera part, els dos entrenadors han optat per moure la banqueta i donar minuts als jugadors menys habituals.

El Salinas ha arribat a tenir nou gols d'avantatge (0-9) fins que ha baixat el ritme i la pressió, cosa que ha permès els encampadans aconseguir tres gols seguits. L'equip bosnià ha tingut oportunitats per ampliar encara més el marcador.