Senglin seguirà una temporada més al MoraBanc

El club es mostra “molt satisfet” que el combo americà “hagi decidit seguir progressant amb nosaltres”

Jeremy Senglin continuarà un any més al MoraBanc.
Jeremy Senglin continuarà un any més al MoraBanc. MORABANC ANDORRA

Jeremy Senglin jugarà la propera temporada amb el MoraBanc Andorra després que el club hagi lligat la seva continuïtat un exercici més. L’entitat presidida per Gorka Aixàs està molt satisfeta que el basquetbolista hagi decidit acceptar la proposta de renovació i “seguir progressant” a Andorra.

El combo nordamericà està cridat a ser una de les peces importants en els esquemes d’Ibon Navarro després d’una primera temporada en què ha acreditat 8,8 punts, 2,4 assistències i 2,2 rebots a la lliga ACB per 8,3 crèdits de mitjana de valoració i 7,9 punts, 2,4 assistències i 1,7 rebots per 8,2 de valoració a l’Eurocup. Senglin, als seus 25 anys ha estat un dels homes importants en l’exitosa campanya 19/20 del MoraBanc Andorra.

El mànager general de l’entitat, Francesc Solana, ha afirmat que “Senglin és un jugador amb molta qualitat que ja ha mostrat del que és capaç però que estem segurs que encara té molt marge de millora i estem molt satisfets que hagi decidit seguir progressant amb nosaltres”. Solana hi ha afegit que destaca especialment “les grans possibilitats que dona a l’equip la seva versatilitat entre l’1 i el 2”.

Etiquetes

Comentaris

Trending