La secció d’hoquei patins del Barça enceta cinc dies de feina intensa a Encamp

L’equip que entrena Edu Castro ha triat la parròquia encampadana igual com ho han fet altres conjunts del club blaugrana

Aitor Egurrola, Laura Mas i Edu Castro durant l'acte institucional.
Aitor Egurrola, Laura Mas i Edu Castro durant l'acte institucional. FCB / COMÚ D'ENCAMP

És el torn dels patins. I de l’estic. La secció d’hoquei patins del Barça enceta aquest dilluns cinc dies d’intensa preparació a Encamp. L’alçada, les instal·lacions i la seguretat que a priori dóna l’emplaçament en relació amb la Covid ha fet que diverses seccions de l’entitat blaugrana hagin triat la parròquia andorrana per dur a terme una part del treball de preparació abans d’iniciar les respectives temporades.

Els jugadors que entrena Edu Castro han fet els honors aquest migdia a la corporació encampadana presidida per Laura Mas. El tècnic, juntament amb el capità del conjunt, el veterà porter Aitor Egurrola, han estat els encarregats d’exalçar les virtuts d’Encamp i d’Andorra al costat de la cònsol major de la parròquia. Per als integrants de l’equip blaugrana “és un plaer” repetir experiència de pretemporada a Encamp.

Efn TmFWAAU60xo
La plantilla davant el comú encampadà.

Futbol sala, handbol i ara hoquei patins hauran fet estada a Andorra. En el cas de l’equip que prepara Edu Castro, seran cinc dies de forta intensitat. De fet, l’organització del club ja ha previst aquesta modalitat de concentració. Curta però intensa. La setmana que ve serà el torn dels basquetbolistes, que enguany tenen la important novetat d’un tècnic nou, el lituà Sarunas Jasikevicius.

Etiquetes

Comentaris

Trending