Els ‘riders’ volen sobre neu fresca al Port del Rat

Dos americans, una francesa i una suïssa lideren la segona jornada del Freeride World Tour a Andorra

El volum recull la terminologia dels esports d'hivern.
El volum recull la terminologia dels esports d'hivern. ARXIU

Arcalís, en concret el vessant del Port del Rat, ha viscut aquest dimecres la jornada extra que la malaurada pandèmia ha portat el Freeride World Tour (FWT21) aquest 2021 al Principat. Les precipitacions en forma de neu a cotes altes de dilluns ha fet que la muntanya presentés una imatge molt diferent de la de divendres, quan es va celebrar la primera de les dues jornades de competició. Els ‘riders’ han pogut volar més que mai gràcies a la neu fresca.

Els esquiadors, entre els quals l’andorrà Dani Fornell, que en aquesta ocasió sí que ha pogut puntuar, no han evidenciat en cap cas cansament acumulat. Ben al contrari, han fet noves i interessants piruetes que han donat molta feina els jutges a l’hora de decidir les ‘notes’. Els ‘riders’ han tingut la possibilitat de començar des d’un tercer porticó de sortida, obrint noves possibilitats creatives i l’accés a aquella capa de nou nova.

Dos americans, una francesa i una suïssa han vençut en les respectives categories. El debutant Blake Moller ha aconseguit el primer lloc entre els homes participants en surf de neu. En dones, ha repetit victòria la francesa Marion Haerty. De fet, ella ha estat l’única que ha repetit respecte de la jornada de divendres. En esquí, Andrew Pollard (EUA) i Elisabeth Geritzen han volat literalment i han aconseguit triomfs molt brillants.

Etiquetes

Comentaris

Trending