Reunió entre Xavier Espot i el president de la FIA, Jean Todt

El dirigent de la Federació d’Automobilisme es trobava al país per la presentació del llibre dels 50 anys del Ral•li d’Andorra i va expressar el desig de trobar-se amb el cap de Govern

La fotografia compartida per Totd de la seva reunió amb Xavier Espot.
La fotografia compartida per Totd de la seva reunió amb Xavier Espot. J.T.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut una reunió amb el president de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), Jean Todt. La trobada ha tingut lloc aprofitant que el segon havia viatjat al Principat per participar en l’acte de presentació del llibre que commemora els 50 anys del Ral·li d’Andorra. Segons les fonts consultades, ha estat un encontre “de cortesia”.

El màxim de responsable de la FIA va ser un dels convidats per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) a l’acte de posada de llarg del llibre ‘Ral·li d’Andorra. Un petit país, un gran ral·li’, que serveis per celebrar el mig segle de vida de la prova. Totd va coincidir a l’Auditori Nacional amb la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. I, llavors, també va expressar el seu desig de poder trobar-se amb el cap de Govern.

La reunió va tenir lloc dimarts a la tarda i el mateix mandatari de la federació va compartir una imatge via el seu compte de Twitter. En ella, utilitzant etiquetes, a punta possibles temes abordats durant la xerrada mantinguda amb Espot: competicions de motor, mobilitat sostenible i seguretat viària.

Etiquetes

Comentaris

Trending