Primer triomf per a Joan Vinyes i Jaume Font en el GT-CER 2021

Al volant d'un Porsche GT· Cup-Baporo Motorsport han pujat a l'esglaó més alt del podi al circuit de Motorland

Comentaris

Font i Vinyes a l'esglaó més alt del podi del circuit de Motorland.
Font i Vinyes a l'esglaó més alt del podi del circuit de Motorland. Fotoesport

Joan Vinyes i Jaume Font (Porsche GT3 Cup – Baporo Motorsport) han pujat a l’esglaó més alt del podi del traçat de Motorland, després de no donar cap opció als seus rivals en una primera carrera en la que van dominar des de l’inici fins al final. En la cursa que va tancar la seva participació a Alcanyís, amb un hàndicap molt carregat a causa del triomf anterior, van haver de conformar-se amb una segona plaça que, donades les circumstàncies, va deixar molt satisfet al tàndem de Baporo Motorsport.

La carrera inicial del segon meeting del GT-CER 2021 la va iniciar Jaume Font, al volant del Porsche #113, situat en la pole-position. Des del mateix instant que el semàfor es va posar verd, Font va prendre el comandament de la prova, situació que va mantenir durant el seu relleu malgrat que en els instants finals d’aquest, algun dels seus rivals, en concret Sainero, va intentar llimar diferències,

Després del pas obligat pel pit-lane, va ser el torn de Vinyes que va seguir la mateixa inèrcia que el seu company. Una vegada completats els 48’+1 volta de competició, va travessar la línia d’arribada amb 14” d’avantatge sobre Amrouche-Gruau (Vortex V8), mentre que Sainero-Salvador (Porsche 911 CUP), ho van fer en la tercera posició a gairebé 16” dels vencedors.

“Ha estat una carrera en la qual no hem tingut cap contratemps de consideració. Hem mantingut un ritme regular que ens ha donat opció a establir distàncies amb els nostres rivals directes des del mateix inici. Repetir en la segona? Això serà més complicat, un hàndicap superior en 15” al dels nostres rivals serà difícil de superar. Malgrat tot, lluitarem per repetir triomf”.  Aquest era el comentari de Vinyes al baixar del podi.

La segona carrera  també programada a 48’+ 1 volta, va tenir un desenllaç molt diferent a l’anterior. D’inici Vinyes no va poder sorprendre el seu rival (Salvador) que sortia des de la pole-position. A partir d’aquest instant tots els intents per superar-lo van resultar infructuosos fins que en atrapar pilots amb volta perduda el pilot de Suzuki Ibèrica va cedir distància al seu rival. Una vegada superat el hàndicap, amb Jaume Font al volant del Porsche i amb un avantatge ampli dels seus rivals (Sainero-Salvador), van continuar lluitant per llimar diferències, un fet que van aconseguir en part, però insuficient per a poder arrodonir amb un doblet el seu pas per la pista de Alcanyís.

Vinyes, satisfet amb el desenvolupament de cap de setmana en general, feia aquesta valoració del cap de setmana previ a les vacances;“Aconseguim el triomf en la primera carrera que era l’objectiu, després amb el hàndicap molt carregat repetir era possible però … El rival directe havia de cometre algun error, No va ser així, a més els pilots amb volta perduda van jugar al seu favor, és a dir que contents amb el segon lloc. Ha estat un cap de setmana molt positiu, tot ha funcionat com estava previst i tant Jaume com jo ens hem trobat molt còmodes al volant del Porsche. Ara toca descansar i recarregar piles és l’objectiu immediat. La segona part de la temporada es presenta amb una agenda molt densa” .

Etiquetes

Comentaris

Trending