La plantilla tricolor destaca la posició de luxe en què els deixa el triomf a la Feixa Llarga

Els jugadors de l’FC Andorra recorden que estan molt a prop del lideratge tot i tenir dos partits pendents i es conjuren per aconseguir sumar, quan es juguin, els sis punts en disputa

Els jugadors de l'FC Andorra celebren la victòria al vestuari.
Els jugadors de l'FC Andorra celebren la victòria al vestuari. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra celebrarà les festes de Nadal amb la satisfacció de la feina ben feta. La victòria dels tricolors al camp del L’Hospitalet suposa tot una injecció de moral després de les setmanes d’aturada forçosa per culpa del brot del coronavirus. Els jugadors, a més, posen en relleu que el resultat els deixa en una posició molt positiva a la classificació i que, a més, els reforça com a conjunt.

Així ho han indicat diversos futbolistes en declaracions fetes al canal de YouTube del club. El central Adri Vilanova apunta “donem un pas important i ens col·loquem a prop del cap de la taula”. De fet, amb dos partits menys que, en cas de guanyar-los, els situarien com a líders.

Això és el que reclama Iker Goujón. El davanter apunta que “ara hem de demostrar que aquests sis punts són nostres”, tot referint-se als duels que han de disputar contra Prat i Badalona. Per al punta, la victòria “ens reforça a tots”, ja que “la necessitàvem”.

Per la seva banda, el porter Nico Ratti, titular a la Feixa Llarga, ha destacat que el partit “va ser molt complicat”, tot posant en relleu que “ells juguen bé, amb un futbol molt dinàmic”. Al seu entendre, l’equip “ho va fer bé” i “vam saber patir” fins que “el gol de Carlos premia tot l’esforç fet”. Sobre el duel, Pau Martínez, consolidat els darrers encontres com a lateral dret, ha explicat que “no és senzill haver-los de pressionar a dalt durant els noranta minuts”.

Comentaris

Trending