La plantilla tricolor admet que cal millorar i ser “més determinants” a les àrees

Els jugadors lamenten que en el partit contra l’Atlètic Balears van fer moltes coses bé i van merèixer un millor resultat, però els va fallar ser més efectius en atac i estar més atents en els dos gols visitants

La plantilla tricolor sap què cal per poder aixecar-se.
La plantilla tricolor sap què cal per poder aixecar-se. FC Andorra

Els jugadors de l’FC Andorra no amagaven la seva decepció al final del partit contra l’Atlètic Balears. Marxaven, un cop més, amb la sensació d’haver estat superiors al rival, però sense els tres punts. En aquest cas, només un. La clau, a l’entendre dels futbolistes tricolors, havia estat a les àrees on, avisen, cal millorar i ser més determinants.

Així ho apuntava el davanter Carlos Martínez. El ‘pichichi’ de la passada temporada es va estrenar com a golejador, però va veure com la seva diana només servia per sumar un punt. Él de Mataró té clar que “ens està faltant ser més determinants a les àrees i hem d’intentar millorar això”. I és que, ha recordat, “són importants en aquesta categoria”.

De forma similar s’expressa el defensa Roger Riera. Recorda que “els dos gols són un contracop i un servei de banda lateral” i coincideix amb Carlos en el fet que “hem de millorar a les àrees”. Assegura que “estem treballant-hi i hem de seguir incidint”.

El central també remarca que “tenim una idea de joc amb la qual proposem moltes coses i a vegades, ens oblidem que som defenses i que el primer que hem de fer és defensar”. Per tant, avança que “hem de ser més forts, guanyar més duels i estar més atents en l’estratègia”.

Sobre el partit, Carlos Martínez ha volgut posar en relleu que “no marxen satisfets”. I és que, apunta, “hem estat superiors però ells, amb molt poc, han marcat dos gols. Fem les coses bé però no hem tingut sort de marcar”. El davanter entén que això es deu a “la dificultat de la categoria”, tot recordant que “és molt més igualada i té molt més nivell”. Així, avisa que “cada punt s’ha de suar al màxim, cosa que al vestuari sabem”. I deixa clar que “anirem al camp de l’UCAM a intentar guanyar i a fer-nos forts per estar on volem”.

Comentaris

Trending