La plantilla de l’FC Andorra avisa els rivals: “ens hem ficat a la baralla”

Els jugadors tricolors destaquen el bon partit a Vila-real i, en especial, la capacitat de reacció després de l’1-0 i deixen clar que volen lluitar fins al final per ficar-se en la fase d’ascens

Els jugadors celebren la victòria a Vila-real.
Els jugadors celebren la victòria a Vila-real. FC Andorra

No es pot negar. La plantilla de l’FC Andorra té la moral pels núvols gràcies a les dues victòries aconseguides en les dues primeres jornades de la segona fase. L’equip tricolor té clar que vol lluitar per la promoció i avisen els seus rivals que “ens hem ficat a la baralla”.

Després de la victòria a Vila-real, els futbolistes d’Eder Sarabia no amagaven la seva satisfacció. Ja no només pel resultat, sinó també pel joc exhibit i per la capacitat de reacció mostrada. “El seu gol ens ha matat una mica però hem pogut donar-li la volta i la segona part hem estat molt ficats” ha destacat Pau Martínez, autor també de l’1-2. “Estic molt content; feia temps que no marcava i el més important és que ajuda a l’equip”, ha destacat.

La plantilla es mostra molt satisfeta pel rendiment ofert en aquests dos partits. I, sobretot, pel fet que “partíem últims del subgrup i ara ens hem ficat”. I, com adverteix Pau, “tenim ganes de seguir fent més”.

De forma similar s’expressa Héctor Hevel, ja recuperat de la seva lesió i de nou clau en el joc de l’equip. L’holandès, a més, va marcar el gol de l’empat. “Ens estem ficant a la baralla; estem millor que mai i collarem per entrar a la fase d’ascens”, ha destacat el mitja punta, que també ha volgut posar en relleu el fet que “l’equip ha estat ben ordenat, hem jugat bé i hem sabut remuntar”.

Per la seva banda, Marc Pedraza també es mostra ambiciós. “Estem ficats al ‘play-off’ i cal seguir perquè queden quatre partits molt importants”, ha manifestat.

Comentaris

Trending