La piscina del Sant Ermengol acollirà el Trofeu FAN

És la primera competició que s'organitza al país des de l'inici de la pandèmia de la Covid el mes de març passat

Entrenament de nedadors de la federació.
Entrenament de nedadors de la federació. FAN

El proper dissabte es portarà a terme a la piscina del Col·legi Sant Ermengol, el Trofeu FAN, primera competició de
natació que s’organitzarà al país des de l'inici de la pandèmia. Hi 
competiran nedadors a partir de 16 anys, com estipulen els protocols establerts pel Govern i ho faran amb les màximes mesures de seguretat que han estat contrastades i avalades pel ministeri de Salut i el de Cultura i Esports.

El trofeu es desenvoluparà en jornada de matí i tarda on participaran les categories júniors, absoluts i màsters. La competició es farà a porta tancada i tindrà uns protocols d’arribada i sortida per a cada un dels clubs. Els nedadors hauran de portar sempre la mascareta, fins a la sortida de les seves respectives proves i un cop hagin competit se l’hauran de tornar a col·locar.

El president de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet ha ressaltat que “des de la Federació estem treballant fort per donar les possibilitats de competir a tots els nedadors i nedadores”. Clotet ha afegit “de moment els júniors, absolut i els màsters ho podran fer aquest cap de setmana, però estem treballant per confeccionar una competició pels prebenjamins, benjamins, alevins i infantils, a l’espera que Govern, tant el ministeri de Cultura i Esports com Salut, ens autoritzi”.

Etiquetes

Comentaris

Trending