Piqué baixa pel Tobotronc mentre el PSG tanca el fitxatge de Messi

El futbolista blaugrana propietari via Kosmos d’un percentatge molt important de l’FC Andorra va ser al Principat amb un dels seus fills

Dues instantànies del pas de Gerard Piqué per Naturland.
Dues instantànies del pas de Gerard Piqué per Naturland. INSTAGRAM PIQUÉ

El futbolista del Barça Gerard Piqué, titular via el seu hòlding Kosmos d’un percentatge molt important de l’FC Andorra, ja sap que és baixar pel Tobotronc si no ho sabia ja. Mentre el PSG tancava el fitxatge de l'argentí Leo Messi, el jugador va ser a Naturland acompanyat d’un dels seus fills.

Les xarxes socials del propi central del Barça reflecteixen la baixada dels dos Piqué, pare i fill, i com en gaudien jugant amb les velocitats que permet el giny. A banda d’immortalitzar la baixada amb alguns vídeos via ‘storie’ al seu Instagram oficial, Piqué també ha publicat recolzat amb el seient del Tobtronc una d’aquestes fotos de primer pla del seu rostre que mantenen encuriosits centenars de milers de fans seus.

I és que el jugador blaugrana, des que es va rasurar la barba que durant molt temps va lluir, publica cada dia dia una foto, si no dues, de la seva cara rejovenida. Hi ha qui creu que és algun tipus d’aposta. Sia com vulgui, i sense que sigui cap cosa excepcional, Gerard Piqué va aprofitar el dia de descans post-Gamper (3-0 contra la Juventus) per ser al Principat, com hi ve moltes altres vegades.

A les oficines del Camp Nou, mentre el futbolista s’esbargia, els executius del Barça, amb el director financer Ferran Reverter al capdavant, preparavenuna proposta per poder continuar comptant amb els serveis de Messi. Finalment, però, no s'ha pogut dur a terme i el davanter s'ha incorporar al París Saint-Germain.

Comentaris (4)

Trending