Piqué afirma que “la idea i l’aposta” és que l’FC Andorra lluita per l’ascens

El central blaugrana i màxim responsable del grup Cosmos avisa que el nou sistema de competició és molt exigent perquè “t’obliga a fer-ho bé des de l’inici”

Comentaris

Piqué amb l'entrenador tricolor, Nacho Castro.
Piqué amb l'entrenador tricolor, Nacho Castro. FC Andorra

Gerard Piqué té clar que l’FC Andorra ha d’optar a l’ascens. “Aquesta és la idea i l’aposta”, ha comentat el màxim responsable de Cosmos, el principal accionista del club tricolor. El central del FC Barcelona té clar, però, que no serà una tasca senzilla donat el nou sistema de competició que, avisa, no permet badades ja des de l’inici de la lliga.

Piquè, en una entrevista concedida a la pàgina web Futbolcatalunya, explica que “la idea i l’aposta” és que l’equip tricolor lluiti per l’ascens. També ha valorat el nou sistema de competició a la que serà la darrera temporada de Segona tal com s’ha conegut les darreres dècades. “Al principi, és complicat d’entendre. És nou i t’obliga a fer-ho bé des de l’inici”, ha comentat, tot advertint que “no pots despistar-te”.

El central també apunta que “el grup català de Segona B és el de més nivell”. Al seu entendre, “això hauria de representar que cada any pugessin un o fins i tot dos equips”. Recorda que “enguany ho ha fet el Sabadell” i es mostra confiat que la història es repeteixi. “A veure si el proper puja també l’Andorra i algun més”. Aquest darrer comentari fa pensar que, quan parla de l’ascens, no es refereix només a la Primera RFEF sinó també a la Segona A.

Etiquetes

Comentaris

Trending