Persefone posa música a la campanya dels Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2027

Miguel Espinosa i Carlos Lozano són els autors de la melodia de ‘Som llum’, que ha comptat amb la producció de Pere Revert

Interpretació del 'Som llum'.
Interpretació del 'Som llum'. ENSISA

Dos dels components de la banda internacional andorrana Persefone, Miguel Espinosa i Carlos Lozano, són els autors de la melodia de ‘Som llum’, el tema amb què es musica la campanya dels Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2027. La cançó instrumental ja es pot descarregar a les plataformes d’Apple Music, iTunes, Spotify o Amazon Music.

‘Som llum’ o la seva denominació en anglès ‘light of future’ és la peça musical que ha estat creada i enregistrada per artistes del país al Principat amb motiu de la candidatura dels Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2027.  Amb l’objectiu de generar una candidatura participativa, s’ha implicat a músics locals per dur a terme aquesta producció on, de manera simbòlica, esport i cultura es donen la mà per mitjà del llenguatge universal: la música. La melodia vesteix des del so l’espot de campanya ‘Ja és hora de tornar a encendre les estrelles’. Una campanya que vol estendre el missatge que els Pirineus tenen l'oportunitat d'afrontar un projecte conjunt que il·lusiona. Alhora, i encara ara, en període complicat per la pandèmia, també vol transmetre que és l'hora que les estrelles esportives tornin a brillar.

Els autors de la melodia són Miguel Espinosa i Carlos Lozano, components de la banda (internacional) Persefone, i Pere Revert com a cara més visible de SONNOS, en la part de producció, enregistraments, mixing i mastering. Com a equip han participat en campanyes per a Disney, Cirque du Soleil i col·laboren habitualment amb la indústria del cinema, televisió i publicitat així com dels videojocs.

qr

‘Som llum’ ha estat produïda amb instrumentació noble com el piano i el quartet de cordes, però combinada amb una instrumentació més moderna per tal d’expressar aquest punt d’evolució que marca l’objectiu d’aconseguir esdevenir seu d’uns campionats del món. Els detalls musicals que van apareixent volen transmetre tot el ventall de colors i emocions que la societat andorrana ha viscut darrerament, colors com la natura mateixa, entorn propi dels dominis esquiables.

Etiquetes

Comentaris

Trending