Pau Martínez marxa traspassat de l’FC Andorra al filial de l’Osasuna

El jover jugador va completar una molt bona temporada, amb 23 partits disputats i 2 gols anotats, que ha cridat l’atenció del club navarrès

E08J5UtWYAQHxyS
E08J5UtWYAQHxyS FC ANDORRA

L’FC Andorra ha traspassat Pau Martínez a l’Osasuna. El jove futbolista, una de les sorpreses agradables de la passada temporada, havia despertat l’interès de diferents clubs gràcies al bon nivell mostrat. La idea inicial era que continués al club tricolor, però l’oferta del club navarrès ha estat atractiva i, finalment, s’ha optat per permetre la seva sortida, sense especificar sota quines condicions.

Pau Martínez va ser un dels fitxatges de la passada campanya. Arribava provinent de l’Espanyol B per ocupar una de les places obligatòries de sub’23. Inicialment, tothom esperava que fos el suplent de Miguel Loureiro al lateral dret, però es va guanyar minuts per mèrits propis. Sobretot pel fet que va demostrar capacitat defensiva però també per jugar en posicions més avançades.

Amb l’arribada d’Eder Sarabia va acabar de consolidar-se. En total, va disputar 23 partits de lliga, amb 1.355 minuts. Bona mostra de la seva projecció ofensiva són els dos gols anotats, el segon d’ells en el decisiu partit al camp de l’Alcoià que va servir per classificar-se per disputar el ‘play-of’. També suma una assistència.

Un bon rendiment que ha cridat l’atenció de diferents clubs. I, entre ells, l’Osasuna. L’entitat navarresa ha acabat tancant la seva incorporació per reforçar el seu filial. Evidentment, també amb la possibilitat d’acabar fent el salt al primer equip i a la màxima categoria. L’oferta era força atractiva per Pau i, finalment, l’Andorra ha optat per permetre la seva sortida.

Així, s’ha acordat un traspàs amb el club navarrès, les condicions, però, no han estat revelades. Amb aquesta sortida, la plantilla de l’Andorra per la temporada vinent, que aquest dijous i divendres ja se sotmetran a les proves mèdiques preceptives, queda configurada de la següent forma:

Porters: Ratti i Josele (Murcia).
Defenses: Eudald (L’Hospitalet), Altimira (Melilla), Martí Vila, Vilanova, Gaffoor i Pastor.
Migcampistes: Riverola, Aguado, Pedraza, Bover, Héctor, Marchán i Sergio Molina (Salamanca UDS).
Davanters: Manuel Nieto (Cadis B), Carlos Martínez, David Martín i Marc Fernández (Apollon Smyrnis).
Altes: Josele (Murcia), Eudald (L’Hospitalet), Altimira (Melilla), Manuel Nieto (Cadis B), Marc Fernández (Apollon Smyrnis) i Sergio Molina (Salamanca UDS).
Baixes: Borja Herrera (Unionistas), Pau Martínez (Osasuna Promesas), Bañuz, Mantovani, Iker (Vila-real B), Huesca (Sportivo Luqueño), Saverio, Casadesús i Sergi Serrano -sortirà cedit-.

Comentaris

Trending