Oriol Paulí signa per tres temporades pel MoraBanc Andorra

El club espera que l’exterior gironí procedent de l’Herbalife Gran Canària sigui un jugador “important” en els esquemes d’Ibon Navarro

Oriol Paulí ha jugat les darreres sis temporades al Gran Canària.
Oriol Paulí ha jugat les darreres sis temporades al Gran Canària. MORABANC ANDORRA

L’aler gironí Oriol Paulí jugarà les tres properes temporades al MoraBanc Andorra. Paulí, que es va formar al planter del Barça, ha jugat les sis darreres campanyes a Herbalife Gran Canària. El club espera que l’exterior català, que ha estat convocat per la selecció espanyola en alguna de les finestres FIBA, sigui un jugador “important” en els esquemes d’Ibon Navarro.

Paulí, de 27 anys i 196 centímetres, destaca per la seva capacitat per ajudar l’equip en molts apartats tant en defensa com en atac, havent estat elogiada repetidament la seva capacitat atlètica i verticalitat. La temporada 2018/2019 va ser la millor de Paulí a nivell de números amb 5,8 de valoració per partit gràcies als 5,3 punts, 2,2 rebots i 1,1 assistència de mitja que va acreditar, a banda dels molts intangibles que va aportar al seu equip.

“Incorporem un jugador que ja és important però què ve a ser-ho encara més i això és el que esperem i li demanem”, ha afirmat el mànager general del club, Francesc Solana. Per a l’executiu basquetbolístic, “Oriol Paulí està en el moment clau de la seva carrera per fer un pas endavant i pensem que amb nosaltres trobarà l’ecosistema apropiat per desenvolupar plenament tot el seu potencial”.

Etiquetes

Comentaris

Trending