Oriol Olm s’imposa en la prova individual U18 del campionat d’Espanya

L’esquiador de muntanya ha sumat un nou triomf mentre que entre els sèniors el millor ha estat Sergi Casabella, amb una sisena posició

Olm, durant un moment de la prova.
Olm, durant un moment de la prova.

Oriol Olm s’ha imposat en la prova individual en categoria U18 dels campionats d’Espanya d’esquí de muntanya. Des de la Federació de Muntanyisme (FAM), es fa un bon balanç de la primera jornada de la competició, amb un sisè lloc de Sergi Casabella entre els sèniors, paper que es considera molt positiu.

Olm ha completat el recorregut en 1 hora, 11 minuts i 46 segons. El resultat ha estat valorat molt positivament pel seleccionador, Xavi Comas. “Ha guanyat amb contundència i marge. Demostra que està en bona forma i esperem que demà mantingui la mateixa línia”, ha comentat.

Pel que fa als sèniors, l’andorrà més destacat ha estat Sergi Casabella. Ha completat la cursa en sisena posició i molt a prop de ser cinquè. De fet, ha acabat a 5 minuts i 51 segons del vencedor de la prova, Oriol Cardona. “Estem molt contents amb la seva cursa. Ha quedat molt a prop d’un corredor que fa podis a la Copa del Món”, ha destacat Comas.

Pel que fa als altres representants de la FAM, Xavi Areny ha estat novè i Carles Serra, dotzè. Gerber Martín ha acabat en tretzena posició i David Albós, en la quinzena. Aquest diumenge serà el torn de la vertical.

Etiquetes

Comentaris

Trending