Nou nedadors del grup de seguiment de la FAN participen en un torneig a Donosti

L’objectiu és que “els nedadors que han estat entrenant molt fort durant aquest temps i tenen les mínimes per poder participar, puguin seguir competint”, segons que ha explicat Joan Clotet, president de l’entitat

Una imatge de la piscina Paco Yoldi.
Una imatge de la piscina Paco Yoldi. ARXIU

Nou nedadors integrants del grup de seguiment de la Federació Andorrana de Natació (FAN) es desplacen aquest dilluns a Donosti per participar, l’endemà, al ‘XXXVIII Torneo Internacional de Navidad' de natació, organitzat pel CN EASO de Sant Sebastià. L’objectiu de la FAN és que “els nedadors que han estat entrenant molt fort durant aquest temps i tenen les mínimes per poder participar, puguin seguir competint”, segons que ha explicat Joan Clotet, president de la FAN, que ha afegit que “per aquest motiu la comissió tècnica ha cregut oportú poder enviar aquesta expedició al País Basc”.

Des de la mateixa FAN ja es va organitzar a mitjan de mes una competició per majors de 16 anys, i ara es va un pas més, per veure el nivell en comparació a altres països com es troben aquest grup de nou esportistes. Els nedadors i les nedadores que formen l’expedició són: Jordan Lecoq (50 i 100 braça), Aleix Férriz (50, 100 esquena i 50 lliures), Marc Monteiro (200 estils), Sergi Villarreal (50 i 100 esquena), Kevin Teixeira (50 i 100 braça), Laura Santañes (50, 100 papallona i 50 lliures), Alexandra Mejía (100 papallona i 200 estils), Yann Lecoq (50 i 100 papallona) i Aitana Mauriz (50 i 100 lliures).

A la mateixa competició, tot i que defensant els colors del CN Lleida, hi competiran Bernat i Tomàs Lomero. El primer nedarà 50 i 100 papallona, i 100 lliures, mentre que el segon farà 50 papallona, i 50 i 100 lliures.

La competició, que es durà a terme a la Piscina Paco Yoldi a Anoeta prendrà unes fortes mesures de seguretat per prevenir el contagi de la Covid19. El nedadors surten d’Andorra el 28 de desembre a les 8 del matí i tornaran el 30 de desembre, després d’esmorzar a Sant Sebastià. La competició es portarà a terme el dia 29 de desembre amb un sistema de competició on les eliminatòries es faran a partir de les 10 del matí i les finals a partir de les 18:30 hores.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending