Natxo Lezkano renova fins el 2025 amb el MoraBanc Andorra

El president del club, Gorka Aixàs assegura que "és la persona que ens ha d'acompanyar en els propers anys"

Comentaris

Natxo Lezkano .
Natxo Lezkano .

Natxo Lezkano ha renovat fins el 2025 amb el MoraBanc Andorra. Amb aquesta, el tècnic vitorià afronta la seva segona temporada dirigint al conjunt tricolor, i ho farà amb el retorn a la Lliga ACB-Endesa. Lezkano s'ha mostrat molt satisfet per la confiança que en ell ha dipositat el club. Ha avançat que seguirà treballant amb base a uns valors.

El club explica en un comunicat que deprés d'arribar l’estiu del 2022, Lezkano va complir amb escreix l’objectiu d’assolir l’ascens disputant la LEB Or, aconseguint la millor temporada de la història d’un equip en aquesta competició. A més a més, va ser anomenat com el millor entrenador del mes de novembre, desembre i maig a la LEB Or per l’AEEB (Associació Espanyola d’Entrenadors de Bàsquet).

L’entrenador ha fet clara mostra de la seva satisfacció sobre l’aposta del club en ell afirmant que “Estic molt content per la confiança mostrada pel club.” També ha afegit que “Estem donant continuïtat a una manera de treballar que va més enllà dels resultats”. Ho conclou amb uns apunts ambiciosos de futur per seguir consolidant el projecte: “Aquesta manera de treballar ha tingut efectius positius en la dinàmica i cohesió del grup, en els hàbits i en l’actitud de l’equip; i volem continuar construint un projecte basat en aquests valors.”

Per la seva part, el general mànager del Bàsquet Club MoraBanc AndorraFrancesc Solana, s’ha mostrat molt d’acord amb les declaracions de Lezkano“Aquesta renovació és, clarament, una mostra de confiança en el projecte que vam començar la temporada anterior i que tants bons resultats ens va donar”.

El president del club, Gorka Aixàs ha reconegut que hi ha una "confiança mútua" amb Lezkano. "Hem trobat una bona sintonia i és la persona que ens ha d'acompanyar en els propers anys", ha afirmat.

Comentaris (1)

Trending