Natxo Lezkano perd Micah Speight durant quatre setmanes

El base, que pateix una lesió muscular al recte anterior del quàdriceps de la cama dreta serà baixa per a partits tan importants com els que s’han de disputar a Burgos i Lleida i és dubte seriós per al duel davant l’Estudiantes de l’1 d’abril

Speight fent una entrada a cistella.
Speight fent una entrada a cistella.

Contratemps important per al MoraBanc Andorra en un tram de temporada que serà decisiu en la lluita per l’ascens directe a l’ACB. Almenys durant les pròximes quatre setmanes no podrà comptar amb Mica Speight. El base es va lesionar durant el partit contra el Palencia el passat dissabte i, ara, s’ha confirmat que la dolència, a la cama dreta, el deixarà gairebé un mes fora de les pistes.

El jugador es va trencar gairebé en la darrera acció del duel contra el conjunt que s’ha convertit en el gran rival del MoraBanc per l’ascens directe. Els pitjors temors s’han confirmat amb les proves que se li han efectuat. Pateix una lesió muscular al recte anterior del quàdriceps de la cama dreta. El temps estimat de recuperació és de quatre setmanes.

Per tant, el base, que és una de les peces claus per a Natxo Lezkano (prop de 22 minuts jugat per partit amb 8,9 punts i 3,4 assistències de mitjana) es perdrà un tram clau de la temporada. Ja és segur que no podrà jugar el cap de setmana a Burgos ni tampoc en l’altre desplaçament clau del mes, a Lleida. I caldrà veure si arriba al duel també decisiu davant l’Estudiantes, l’1 d’abril.

Comentaris

Trending