Motivació màxima davant del primer títol de la temporada

Els dos entrenadors coincideixen en penjar el cartell de favorit a l’Atlètic Club Escaldes per ser un equip més compacte i amb la idea d’estil de joc assumit

20220830 163450
20220830 163450

Aquest diumenge, a les 18 hores, Inter Club Escaldes -el campió de lliga de les tres últimes temporades- i l'Atlètic Club Escaldes -campió de la Copa Constitució- es jugaran el primer títol de la temporada, la Supercopa d'Andorra, al camp d'entrenament de la FAF a la Borda Mateu. Ho faran amb la motivació al màxim, cadascun amb les seves raons. L'Atlètic parteix, segons els entrenadors, amb un cert avantatge, però l'Inter és l'actual campió. La pilota dictarà sentència.

L’Inter vol revalidar el títol que l’any passat van guanyar contra l’UE Sant Julià. No els hi serà fàcil, com ha reconegut l’entrenador blau i negre, Juan Velasco. “No és el millor moment de la temporada per disputar-nos el títol. Hi ha hagut molts canvis a l’equip, començant per l’entrenador, i falta que acabin d’entendre el joc que plantejo”, ha indicat Velasco. “Som els campions i hem de sortir amb aquesta mentalitat”.

Bessone, ara al capdavant de l'Atlètic, assegura que “no guardo rancor, és una decisió del club, la vaig respectar i la continuo respectant, però no puc amagar que m'hagués agradat acabar la temporada a l'Inter”

Per part de l'Atlètic Club Escaldes, Fede Bessone ha confirmat que "serà un partit especial". L'any passat, com a entrenador de l'Inter, ja la va guanyar. "No guardo rancor, és una decisió del club, la vaig respectar i la continuo respectant, però no puc amagar que m'hagués agradat acabar la temporada a l'Inter", ha puntualitzat l'entrenador de l'Atlètic, que ha afirmat que "és un partit especial. Lluitarem per guanyar-la".

Per al moment que travessen els dos equips, els entrenadors coincideixen que l'Atlètic parteix amb avantatge. "Tenen l'equip més compacte i els jugadors coneixen la idea de joc que vol l'entrenador", ha puntualitzat Velasco. Per la seva part, Bessone ha volgut ressaltar la tasca del seu homòleg a la banqueta de l'UE Santa Coloma amb què la temporada passada "dels quatre partits, un el vam guanyar, dos els vam perdre i un altre empatar". Uns resultats que pel tècnic de l'Atlètic, denoten el bon treball que Velasco va fer a la banqueta groga.

Per Velasco, actual tècnic blau i negre, “no és el millor moment de la temporada per disputar-nos el títol. Hi ha hagut molts canvis a l’equip, començant per l’entrenador, i falta que acabin d’entendre el joc que plantejo”

Cert que els dos equips arriben justos de preparació. En aquest sentit, Bessone ha lamentat "la pretemporada ha estat curta que hem fet per la disputa de la competició europea"; tot i això, s'ha mostrat satisfet de la intensitat i "dels partits" que han pogut jugar.

A l’Inter, l’equip encara s’està formant. De fet, aquest mateix matí s’ha anunciat el retorn de Gerard Artigas a l’equip blau i negre. Després de estar-se uns mesos a la lliga d’Indonèsia, el davanter torna a l’equip on ha militat les dues darreres temporades.

Ara només queda que comenci a rodar la pilota. La cita, diumenge 4 de setembre a les 18 hores al centre d’entrenament de la FAF a la Borda Mateu.

Comentaris

Trending