El MoraBanc tanca les dues primeres setmanes del retorn amb un balanç positiu

Els jugadors han recuperat sensacions tot i els entrenaments individualitzats

Una de les primeres sessions individualitzades del MoraBanc Andorra.
Una de les primeres sessions individualitzades del MoraBanc Andorra. BCA

Els jugadors i el cos tècnic del MoraBanc Andorra fan un balanç positiu de les dues primeres setmanes d'entrenament després de l'aturada de dos mesos provocada per la pandèmia de la Covid-19. L'equip va ser el primer de la Lliga ACB-Endesa que va tornar a l'activitat pensant en la fase final de la competició que comptarà amb 12 equips i que pot disputar-se a Andorra.

El segon entrenador, David Eudal considera que molt bona l'evolució dels jugadors "si ho comparem com estàven el primer dia i com estan ara. Han anat recuperant sensacions". En els mateixos termes s'expressa David Jelinek tot i que reconeix que "costa entrenar d'aquesta manera". Els jugadors van començar a entrenar d'un en un i en dies alterns, seguint el protocol que el Govern va remetre al club, i també seguint les recomanacions del Consell Superior d'Esports (CSD) espanyol pel que fa a les lligues professionals com és el cas de la de bàsquet.

Jelinek ha explicat que "tornar després de dos mesos sense tocar la pilota, és difícil al principi però poc a poc anem agafant el ritme". L'escorta diu que el fet d'entrenar suposa una tornada a la normalitat "encara que al tornar a casa continues pensant en la situació que s'està vivint". La plantilla ja està practicament al complet. David Walker va arribar dilluns i està en quarantena mentre que Bandja Sy està pendent de l'obertura de la frontera a Sèrbia.

El MoraBanc Andorra està a l'espera de la decisió sobre quina seu acollirà la fase final de la Lliga. La candidatura andorrana ha rebut aquesta setmana el suport del Govern i competirà amb nou més.

Etiquetes

Comentaris

Trending