El MoraBanc podria estar interessat en el retorn d’Albicy

El base francès s’ha desvinculat del Zenit i està en l’òrbita del Gran Canària, però el club andorrà en manté els drets

Albicy en un partit de l'Eurolliga entre el Zenit i el Barça.
Albicy en un partit de l'Eurolliga entre el Zenit i el Barça. ARXIU

El MoraBanc podria estar interessat en repescar el base francès Andrew Albicy, que tant bon record va deixar en un llarg pas pel club de la Baixada del Molí. A l’entitat que presideix Gorka Aixàs pràcticament només li falta un director de joc per donar per completada la plantilla per a la propera temporada i el menut jugador podria ser una opció. Com a mínim, el club tricolor en manté els drets.

Segons que publica el lloc web especialitzat ‘encestando’, el MoraBanc no faria escarafalls a la possibilitat de tornar a poder disposar d’Albicy, que s’ha desvinculat del Zenit, l’equip al qual va decidir fer el salt després de deixar a Andorra. Però les coses a Rússia, al francès, no li han acabat d’anar com s’esperava i ara espera propostes per decidir on continuar la seva trajectòria esportiva.

A Espanya tindria alguns pretendents. En aquest cas, el Gran Canària que entrenarà Porfirio Fisac seria una alternativa molt seriosa. Però aquí és quan hi pot jugar l’interès del MoraBanc, que al capdavall pot ser només per obtenir uns ingressos. I és que el club andorrà manté els drets del francès atès que tot i no poder-lo renovar al seu dia, sí que el va posar en la llista de jugadors subjectes al tempteig.

D’aquí que qualsevol club de la Lliga Endesa que pretengui Albicy ho ha de fer amb l’acord del MoraBanc. En cas contrari, si l’entitat tricolor iguala l’oferta que li faci l’altre club, el base hauria de recalar al Principat. Caldrà veure, doncs, si el francès acaba sent el company de batuta de Clevin Hannah o tot plegat només es estratègia de negociació.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending