El MoraBanc incorpora Tomasz Gielo de temporer davant les baixes interiors

L’ala-pivot polonès es trobava ara sense equip després d’haver rescindit el contracte que el va unir les dues temporades anteriors amb l’Iberostar Tenerife i de moment signa per un mes

El MoraBanc va incorporar Tomasz Gielo a l'octubre
El MoraBanc va incorporar Tomasz Gielo a l'octubre MORABANC ANDORRA

La baixa per ara indefinida de Bandja Sy o les molèsties que arrossega Tyson Pérez i que, d’entrada, no l’haurien d’impedir jugar en la propera jornada de la Lliga Endesa -a l’Eurocup no ho farà- han portat el MoraBanc Andorra a contractar un temporer: els d’Ibon Navarro incorporaran l’ala-pivot Tomasz Gielo per un mes.

El jugador polonès, de 27 anys i 2,05 metres, estava sense equip després d’haver rescindit el seu contracte amb Iberostar Tenerife amb qui havia militat les dues darreres temporades, la 18/19 gairebé en blanc per una greu lesió. Les dues anteriors va jugar amb el Joventut de Badalona on va tenir algunes actuacions rellevants. El jugador hauria de poder-se incorporar als entrenaments d’immediat. Ja s’ha sotmès a algunes PCR.

Gielo destaca per la seva versatilitat i per tenir un excel·lent tir de tres punts. En els seus 90 partits ACB té un mitjana de 5,9 punts i 2,4 rebots per partit. “És un jugador que coneix la lliga, que es pot adaptar ràpidament a l’equip, té talent i està lliure”, ha manifestat el mànager general del MoraBanc, Francesc Solana, que conclou “que ens pot ajudar molt en aquest moment de la temporada”.

D'altra banda, l'exterior Charlon Kloof ha deixat aquest diumenge de ser jugador del MoraBanc Andorra. El club ha executat la clàusula que permetia trencar el contracte després del primer mes. El MoraBanc vol agrair el jugador la gran professionalitat mostrada com a tricolor i desitjar-li molta sort en el futur.

Etiquetes

Comentaris

Trending