El MoraBanc es desprèn de Dime per pal·liar l’excés de pivots

El club que presideix Gorka Aixàs ha executat la clàusula de rescissió del senegalès

Comentaris

Dime esmaixa davant l'oposició de Cate.
Dime esmaixa davant l'oposició de Cate. acb photo / j. bernal

L’excés d’homes interiors -amb la renovació de Tunde i Moussa Diagne ja lligades i la bona evolució d’aquest segon- ha portat el MoraBanc Andorra a deprendre’s de Malik Dime. El contracte del senegalès era del format 1+1 pel qual les dues parts tenien la possibilitat, en acabar la primera temporada, de ‘tallar’ la vinculació. I això és el que ha fet el club, executar la clàusula de rescissió.

El MoraBanc, que va anar a buscar l’atlètic pivot a la lliga grega, ha agraït en un comunicat la professionalitat mostrada com a tricolor i li ha desitjat sort pel futur. Dime, com molts dels integrants de l’equip, ha patit molts alts i baixos durant la temporada. El pivot senegalès ha mostrat detalls de qualitat i, sobretot, de domini atlètic, essent un dels màxims taponadors de la competició.

No obstant això, i més enllà de malalties i de lesions, que en aquest cas el van tenir apartat durant dos episodis distints del campionat, Dime també va mostrar una deficiència important per a una lliga de tant nivell com l’Endesa: una propensió vertiginosa a carregar-se de faltes i, en conseqüència, a deixar sense recursos el tècnic.

Caldrà veure si la sortida comporta alguna arribada nova o no. Segurament aquesta darrera serà la resposta final, tenint en compte, a més, l’arribada de Conor Morgan. No juguen en la mateixa posició, però Morgan també pot jugar a prop de la cistella. En aquest sentit, el que sembla més que probable és que el temporer ampliat Tomasz Gielo no tindrà cabuda en la propera plantilla.

Etiquetes

Comentaris

Trending