El MoraBanc s’encomana a la força de les muntanyes en la nova indumentària

La marca germano-danesa Hummel continua equipant el conjunt que entrena Ibon Navarro, que dimecres fa el primer entrenament grupal amb els jugadors que hi hagi disponibles

https://youtu.be/vWyarcdT_x8

El perfil de les muntanyes andorranes estarà serigrafiat a les samarretes del MoraBanc la propera temporada. El club de la Baixada del Molí continua apostant com a reclam general pel ‘Som un País’ i ara també una part d’aquest país estarà estampat en la nova indumentària del conjunt que entrena Ibon Navarro, que en la seva vestimenta titular aposta més que mai pel blau amb diferents intensitats, els tons més clars s’usen per representar els pics nevats.

La marca germano-danesa Hummel continua sent el patrocinador tècnic a nivell de roba del club que presideix Gorka Aixàs. Aquest dimarts es dona el tret de sortida a la venda, a la comercialització de la nova indumentària per aquells seguidors de l’equip que volen estar a l’última i disposar cada temporada de la roba de l’equip. No obstant això, aquest dilluns el propi club ha fet un tastet de la nova vestimenta a través de les xarxes socials. El jove jugador Albert Pons és el protagonista del muntatge audiovisual que serveix per donar la benvinguda a l'equipació, sense faltar-hi l'aparició del responsable de material del conjunt.

Oriol Paulí, en primer terme, i Sergi Garcia, al fons, sotmetent-se als preceptius controls.

Relacionat

El MoraBanc passa la ITV mèdica abans de començar la pretemporada

El conjunt que tornarà a preparar Ibon Navarro farà aquest dimecres el primer entrenament grupal amb aquells integrants de la plantilla que ja estiguin disponibles. Molts d’ells van fer les pertinents revisions mèdiques la setmana passada. Però encara hi ha components de l’equip que han d’arribar al Principat. A mida que arriben són sotmesos a PCR i després, passat un dia i si tot és correcte, a la valoració mèdica prèvia a l’inici dels entrenaments.

Comentaris

Trending