El MoraBanc començarà la lliga el 20 de setembre contra l’UCAM Múrcia a les 5 de la tarda

Encara sense estar clar si hi podrà haver públic o no als pavellons, el 14 o el 15 de novembre haurà de visitar el Principat el Madrid i el 24 o 25 d’abril del 2021 serà el torn del Barça

La primera jornada de la competició.
La primera jornada de la competició. ACB PHOTO

El MoraBanc Andorra començarà la temporada oficial el 20 de setembre contra l’UCAM Múrcia a les 5 de la tarda al poliesportiu de Govern. Serà la primera jornada de la Lliga Endesa, aquest curs amb dinou equips, i que hores d’ara encara no se sap si tindrà públic o no als pavellons. Això sí, tots els partits seran retransmesos per Movistar+. El conjunt que entrena Ibon Navarro tancarà la competició regular també a la ‘Bombonera’ contra el recent ascendit Delteco Gipuzkoa.

Les primeres jornades ja estan totalment definides amb establiment de dies concrets i horaris dels partits. Bona part del curs, però, només té fixats de forma genèrica els aparellaments i dies en què se situa cada jornada. El Madrid i el Barça han de visitar Andorra, respectivament, el 14/15 de novembre en el cas dels blancs en el marc de l’onzena jornada i el 24/25 d’abril els blaugrana dins de la jornada número 33.

Un altre equip que també passarà per la ‘Bombonera’ el mes d’abril serà el Baskonia, en aquest cas o el 3 o el 4 dins de la jornada 29. Respecte alguns dels desplaçaments més propers, el MoraBanc jugarà a Manresa el 10 d’octubre, a Barcelona quinze dies més tard (25 d’octubre) i a Badalona entre l’11 i el 14 de maig. En ser número imparell d’equips enguany la lliga, cada equip tindrà dues jornades de descans. El club tricolor descansarà en la jornada 14 (12 i 13 de desembre) i en la 25 (el 6 i 7 d març).

Etiquetes

Comentaris

Trending