El MoraBanc comença a córrer amb la satisfacció d’haver “fet molt bé els deures a l’estiu”

(AMB REPORTATGE AUDIOVISUAL) Ibon Navarro activa els entrenaments grupals conscient de tenir un equip “molt versàtil” i millorant amb les noves incorporacions algunes de les posicions amb què es va anar més coix la temporada passada i refiat que Moussa Diagne estarà bé

https://www.youtube.com/watch?v=be1wwRbLQck

Un equip molt versàtil. La plantilla amb els integrants que la direcció tècnica volia. Molts centímetres en la majoria de les posicions i incorporacions que fan millors aquells que continuen. I, això sí, amb la confiança absoluta que Moussa Diagne, a diferència de les dues darreres temporades, enguany sí que podrà jugar. I a bon nivell. El MoraBanc Andorra ha iniciat aquest dimecres els entrenaments grupals amb la satisfacció del tècnic, Ibon Navarro, d’haver “fet molt bé els deures a l’estiu”.

Navarro, just abans d’iniciar la primera sessió amb la gran majoria dels integrants de l’equip, ha afirmat que “tenim la plantilla que volíem” i ara cal fer “una feina molt important” com la de “crear esperit d’equip”. El preparador del conjunt tricolor, que està convençut que sinó plena, sí que hi podrà haver força públic a la ‘Bombonera’, ha evidenciat la “il·lusió” que en qualsevol planter esportiu hi ha a l’inici de totes les temporades.

“Tenim la plantilla que volíem” i ara cal fer “una feina molt important” com la de “crear esperit d’equip”, ha manifestat damunt el parquet el preparador basc del conjunt tricolor

Per a Navarro, fitxatges com els d’Amine Noua o Drew Crawford permeten al conjunt millorar algunes posicions respecte del curs passat i sumar versatilitat i centímetres “en totes les posicions excepte la de 5”, en la qual es confia plenament en l’aportació de Diagne després de dues temporades gairebé en blanc. “Hem de tenir paciència”, ha reclamat l’entrenador, que s’ha mostrat convençut que el pivot senegalès podrà tornar a jugar a bon nivell i per això tornar a ser una peça “clau per a nosaltres”.

Si s’ha apostat per pivots relativament baixos però físics, atlètics, “amb molta mobilitat”, és per poder dotar d’agressivitat l’equip. El nou MoraBanc d’Ibon Navarro vol ser “dinàmic, agressiu”, que tingui molts registres en defensa, que sigui “valent”, i que sàpiga “obrir el camp” en atac, mirant de generar moltes situacions de punts i descarregant d’obligacions anotadores un home també bàsic en l’esquema del MoraBanc com Clevin Hannah.

Navarro ha parlat molt i en general. I ha refermat l’ambició dels jugadors de poder estar entre els vuit primers a la primera volta i a la final de la fase regular per poder lluitar per la Copa del Rei i pel títol. “I fer un bon paper a l’Eurocup”, ha remarcat el tècnic basc, que tot i ser ambiciós ha mirat de fer una mica més de contenció, ja toca això, que els seus jugadors. Això sí, desitjant que puguin jugar a la ‘Bombonera’ amb el públic a favor.

Comentaris (1)

Trending