El Morabanc cau contra el Lokomotiv i la classificació per al Top-16 haurà d'esperar

Els tricolors trenquen una ratxa de quatre partits seguits amb victòria en un matx amb un resultat espectacular de 100-106

Paulí anota durant el partit d'aquest dimecres.
Paulí anota durant el partit d'aquest dimecres. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha perdut amb el Lokomotiv Kuban per 100-106 i ha trencat una ratxa de quatre partits seguits amb victòria. L'equip d'Ibon Navarro haurà d'esperar per classificar-se per al Top-16. Una victòria aquest dimecres l'hauria classificat ja que el Lietkabelis ha perdut a la pista del Telegiants Antwerp.

L'inici del MoraBanc ha estat espectacular en atac amb cinc de set triples, tres d'ells consecutius de Palsson. Només les badades defensives, i una constant de l'equip que és el baix rendiment en el rebot defensiu ha impedit que la diferència fos encara més àmplia que el 32-26, al final d'un primer quart amb molt ritme, sense cap temps mort i amb els dos equips que han jugat molt ràpid.

Sergi García confirmava les bones sensacions del partit de diumenge passat contra el Betis, i Paulí amb molèsties al genoll havia de ser atès a l'inici del segon quart. El Lokomotiv capgirava el marcador amb un parcial de 0-9 neutralitzant una avantatge del MoraBanc que havia estat de vuit punts. Ibon Navarro demanava temps mort per tallar la ratxa visitant (32-35). Palsson fallava el seu primer tir de tres després del festival del primer quart.

Hannah posava fi a més de dos minuts sense anotar amb un triple però el Kuban continuava encistellant amb facilitat aprofitant la debilitat defensiva tricolor. Pauli, recuperat, tornava a la pista. L'atac andorrà era massa estàtic i massa centrat en el recurs dels triples. El canvi de ritme ha estat radical i Hannah mantenia l'equip en el partit amb dues cistelles consecutives que sumades a un triple de Palsson acostaven el MoraBanc en el marcador (46-49).

A l'inici del tercer quart, Paulí es carregava amb la quarta personal i el Lokomotiv es posava amb un 59-66. Ibon Navarro movia la banqueta perquè jugadors com Llovet i Hannah estaven per sota del seu rendiment habitual. Palsson tornava a encertar-la de tres en un partit que continuava sent un intercanvi de cistelles  i de triples (81-84) i encara quedava el darrer quart i amb un marcador ajustat però en els moments clau, l'equip de Kuban ha estat més encertat en un partit amb un marcador molt alt.

MORABANC ANDORRA (100):  Senglin (10), García (2), Palsson (21), Olumuyiwa (10), Sy (9) -cinc inicial- Paulí (13), Llovet (4), Dime (0), Hannah (18), Gielo (6) i Jelinek (7). 19 de 21 tirs lliures, 21 de 38 tirs de dos, 13 de 32 tirs de tres. 25 rebots, 9 ofensius.

LOKOMOTIV KUBAN (106): Crawford (23), Hervey (23), Kalnietis (7), Ilnitskiy (7), Lynch (9) -cinc inicial- Cumming (20), Motovilov (0), Kuzminskas (17), Martiuk (0), Paunic (0) i Emchenko (0). 18 de 24 tirs lliures, 32 de 48 tirs de dos, 8 de 21 tirs de tres. 34 rebots. 13 ofensius.

Àrbitres: Latisev, Vilius i Kardum

Parcials: 30-26; 24-30; 27-28; i 19-22.