MoraBanc Andorra i Unicef allarguen un any més l’acord de col•laboració

El club confia que l’evolució sanitària permeti recuperar la temporada vinent activitats que permetien recaptar fons en benefici dels programes de l’ONG

Albert Mora i Gorka Aixàs.
Albert Mora i Gorka Aixàs.

El MoraBanc Andorra i Unicef han renovat el compromís de col·laboració que fa anys que uneix totes dues entitats. L’acord l’ha tancat el president del club de bàsquet, Gorka Aixàs, i el director de l’ONG, Albert Mora. De cara a la temporada vinent, es confia poder recuperar moltes de les accions per recaptar fons que, enguany, la pandèmia ha impedit.

Serà el vuitè any consecutiu que el club col·laborarà amb l’ONG per ajudar en la recollida de fons per a les seves accions solidàries. Així, el MoraBanc lluirà el logotip d’Unicef a al samarreta d’escalfament i també farà una aportació de 10.000 euros en benefici dels programes que tira endavant l’entitat.

A banda, durant la temporada està previst que es puguin recuperar, sempre en funció de les restriccions sanitàries activitats habituals abans de la pandèmia i que permetien recaptar fons per a l’ONG. És el cas, entre altres, del ja tradicional Champions for Unicef.

Comentaris

Trending